Hoeve Hangerijn is een ontmoetings- en belevingshoeve waar mensen met en zonder beperking samen kunnen (be)leven, werken en ontspannen.

Zoals vorig jaar zijn we met ons Collectief opnieuw aanwezig op hun jaarlijkse Hoevemarkt. Het wordt weer een gezellige, sfeervolle namiddag voor het hele gezin. Je vindt er telkens een rijkelijk aanbod aan hoeveproducten, mogelijkheid tot het aankopen of ruilen van groenten en kruiden, een gezellige bar in de schuur, grime voor de kinderen, de aanwezigheid van boerderijdieren en de ambachtelijke bakoven in actie. Vele artisanale en ambachtelijke producten.

De twee kruidenvrouwen van ons Middeleeuws Collectief zullen er opnieuw hun kruidentent opzetten en kruidige, maar ook niet-kruidige producten presenteren en te koop aanbieden.
Verder zal onze smid Flor er zijn smidse installeren en aan het werk te zien zijn, met presentatie van sier- en gebruiksvoorwerpen, maar ook middeleeuwse wapens. En vermoedelijk zijn ook onze bogenmaker en onze specialist maliën breien te bewonderen.

Meer info:
http://www.facebook.com/Hoeve-Hangerijn-141376852594473/
en
http://www.brugge.be/hoeve-hangerijn-29

Kaart wordt geladen...

Datum
20/05/2018

Tijd
13:00 - 18:00

Plaats
Brugge

Categorie(ën)